Jens Aas-Hansen er leder i Changemaker.

tirsdag, mars 13, 2007

Kompromissløst kompromiss

Changemaker og Natur og Ungdoms store prosjekt den siste tiden har vært å arbeide for et klimaforlik mellom ungdomspartiene. I dag spilte vi høyt – og vant.

Det ble en nervepirrende kamp mot klokka. Åtte ungdomspartiledere satt og flikket på teksten på overtid. Dagsrevyen, NTB og TVNorge-nyhetene stod utenfor det lukkede møterommet og ventet på resultatet. Det hadde vært forhåndsomtale i Vårt Land og på TV2, og det hadde vært knappe halvannen time med diskusjoner, konfrontasjoner og løsningsorienterte endringsforslag. Og vi kom i mål.

Resultatet ble et klimaforlik mellom samtlige ungdomspartier fra Rød Ungdom til Unge Høyre. Kompromisset er en kompromissløs utfordring til partiene på Stortinget og et realt spark bak. De ikke lenger noen unnskyldning for å drøye et ambisiøst klimaforlik på Stortinget som i realiteten kutter de norske utslippene.

Les forliket her: http://www.changemaker.no/article/articleview/6863/1/32/

4 Comments:

Blogger Åsmund said...

Hey! Grattis! Bra jobba!

5:56 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Jeg synes det er kult at du blogger! Hihi :)

6:39 p.m.

 
Anonymous Anonym said...

Dette er fantastisk bra! Gratulerer!

Bare et vennlig tips: For å gjøre det mer sannsynlig at folk gidder å sjekke ut ting du vil at de skal sjekke ut så må du gjøre det så enkelt som mulig å komme seg dit. Slik som du har gjort det nå så må man først markere og kopiere adressen til der man finner forliket, deretter må man gå til adresselinja, lime det inn, og trykke enter. Dette er ganske tungvint.

En bedre, og også mye finere, måte å gjøre det på er å lage en link. For å gjøre det skriver du bare:

<a href="http://example.com/">en eksempelside</a>

Da vil "ordet" "en eksempelside" bli gjort om til en link som, når du trykker på den, sender deg til http://example.com/

Flott at du blogger! :)

PS: Opptak av seminaret/debatten i dag blir snart å finne på bloggen min.

4:10 a.m.

 
Blogger Jens Aas-Hansen said...

takk for tipset, børge! som fersk blogger kan jeg ikke alle triksene ennå.

9:24 a.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home